Kjøring på isbane

Hebbes Racing tilbyr kjøring på isbane med bil. Vi kan også lage kurs i forhold til trafikksikkerhet etter avtale. Dette passer for ungdom fra 14 år, voksne og eldre. Ungdom får veiledning på lukket bane, må løse lisens og ha med en foresatt.

Diverse felles aktiviteter

Når vintrene er stabile og snørike tar noen ganger medlemmene i Sigdal skiklubb initiativ til familieaktiviteter. Dette legges på foreningens facebookside: Sigdals skiklubb. Her legges også informasjon om oppkjørte skiløyper osv.

Småstjerneklubben

Småstjerneklubben er leik og moro for barn under skolealder. Her vil du møte masse forskjellige aktiviteter - leik og moro!

Bading, svømming og bassengtrening

Det er ulike aktivitetstilbud i svømmehallene i Eggedal og Prestfoss i høst/vinter/vårhalvåret. Det er ulike arrangører som står for aktivitetene. Oversikt over aktuelle tilbud finner du her.

Skyteskole og skytetrening

Sigdal Skytterlag har ukentlig skytetrening innendørs og utendørs etter sesong, samt årlig skyteskole som passer for nybegynnere. 

Speider

Speider passer for alle barn fra 1. klasse og oppover. Vi møtes èn gang per uke.

Foredrag og Turer

Modum historielag har foredrag èn dag per måned, hovedsakelig første tirsdag i måneden. Arrangementet er gratis, og du kan komme selv om du ikke er medlem av historielaget. Medlemskap koster kroner 100,- per år. Historielaget reiser på tur 2-3 ganger i året, og da må man dekke kostnader selv. Program for året ligger på aktivitetens

Yin og yang yoga – 90 min drop in

Velkommen til yoga i låven på Lobben, Åsterudveien 249 på Simostranda ( veien langs vestsiden av Simoa mellom Ole Einar-statuen og Bakke bru). Økta holdes i 2.etg i den nye, flotte låven. Yin og yang yoga er en yogapraksis der vi veksler mellom dynamiske yang-sekvenser og statiske yin-posisjoner I de dynaiske yang-sekvensene koordineres pust og

Hatha yoga – 90 min drop in

Velkommen til yoga i låven på Lobben, Åsterudveien 249 på Simostranda ( veien langs vestsiden av Simoa mellom Ole Einar-statuen og Bakke bru). Økta holdes i 2.etg i den nye, flotte låven. Hatha yoga bidrar til overskudd og energi, smidighet og styrke. En variert yogaklasse med både statiske, styrkende posisjoner og dynamiske sekvenser.  Vi koordinerer pusten

Kung Fu

Eggedal IL har Kung - Fu trening for alle barn fra 5. klasse og oppover, ungdom og voksne. Kung - Fu er allsidig trening av både utholdenhet, styrke og kondisjon. Grunnleggende er læring av respekt.