Fotball – Åmotkameratene

Åmotkameratene er et lag i FFU (Fotball for utviklingshemmede) serien i Buskerud.  Vi har plass til alle som vil spille fotball og trenger litt trening. Trening gjør mester :-)

Friidrett

Sigdal friidrettsklubb har friidrettstrening for barn og ungdom. Du får prøve deg på leikpregede løp-, hopp- og kastøvelser. Gruppen deles i to; ei gruppe for de som er 9 år og yngre og ei gruppe for de som er eldre.

Fotball

Sigdal fotballklubb har seniorlag for herrer i 5. divisjon. De trener i Prestfoss, Sigdalshallen og i Åmot. Ta kontakt på facebook: Sigdal FK

Diverse felles aktiviteter

Når vintrene er stabile og snørike tar noen ganger medlemmene i Sigdal skiklubb initiativ til familieaktiviteter. Dette legges på foreningens facebookside: Sigdals skiklubb. Her legges også informasjon om oppkjørte skiløyper osv.

Svømmekurs

Sigdals skiklubb har svømmekurs for barn fra førskolealder og opp til 5. klasse hver høst. Kursene passer for alle barn uavhengig av ferdighetsnivå.

Håndball

Stjerna IL har håndball for barn som går siste året på barneskolen og opp til 5. klasse.

Allidrett

Har du lyst å drive med forskjellige aktiviteter og prøve litt av hvert så er allidrett noe for deg! Allidrett passer for barn fra 1. - 5. trinn

Småstjerneklubben

Småstjerneklubben er leik og moro for barn under skolealder. Her vil du møte masse forskjellige aktiviteter - leik og moro!

Bading, svømming og bassengtrening

Det er ulike aktivitetstilbud i svømmehallene i Eggedal og Prestfoss i høst/vinter/vårhalvåret. Det er ulike arrangører som står for aktivitetene. Oversikt over aktuelle tilbud finner du her.

Skyteskole og skytetrening

Sigdal Skytterlag har ukentlig skytetrening innendørs og utendørs etter sesong, samt årlig skyteskole som passer for nybegynnere.