Gruppetrening i sal

Kondisjon, styrke, uttøying og avspenning i sal en til to ganger per uke (Fitness-trening) Praktisk: Ingen krav til utstyr. Det koster 50,- å delta. Første samling er gratis. Annet: Mulighet for linedance-kurs for nybegynnere og for viderekommende. Ta kontakt!

Morgenbad til redusert pris

Mandag, onsdag og fredag åpner Furumo svømmehall kl 06:00 og tilbyr morgenbad til redusert pris fram til kl 09:00. Vi har frokostbuffet på fredager i perioden 1. september – 1. mai.

Småbarnssvømming

Furumo svømmehall tilbyr opplæring i små grupper med leikpregede øvelser som fremmer vannglede, trygghet og grunnleggende svømmeferdigheter.

Egentrening styrke og spinning

Krødsherad Gym er har lokaler og utstyr til egentrening for styrke og spinning.

Treningssenter

Mudo gym og kampsport har kampsportgrupper fra 5 år og treningssenter for alle over 16 år.

Treningssenter

Delta Treningssenter er et treningssenter på Vikersund Kurbad. Åpent fra 6-22 med nøkkelkort, og bemannet mandag og tirsdag ettermiddag/kveld. Vi har medlemmer i aldersgruppen 16-85 år. Individuell trening og gruppetimer i sal og basseng. Følg oss på facebook: Deltatrening

Treningssenter

Sigdal fysikalske tilbyr trening med apparater. Treningsstudioet er utstyrt med ulike apparater, tredemøller, ergometersykler, manualer, balanseballer m.m. Ta kontakt med en av fysioterapeutene på Sigdal fysikalske dersom du ønsker introduksjonstime og treningsprogram tilpasset deg. Det er lagt opp til selvstendig trening med adgang via din mobiltelefon. Pris: Avhenger av bindingstid mellom 200 - 300 kr pr. mnd.

Treningssenter

Feel Good Sigdal er et treningssenter i underetasjen på Sigdalsenteret. Her finnes det seks forskjellige stoler fra Shapemaster. Shapemaster er styres av et elektronisk system som gjør at brukeren kan trene aktivt eller passivt. Et treningskonsept som gjør det enda enklere å komme i gang med fysisk trening. Passer glimrende for deg som Aldri har trent

Treningssenter

Friskus treningssenter har lokaler i Eggedal sentrum. Du finner dette i 2. etasje på Eggedal Handelslag, inngang mellom Jernia og YX. Ta kontakt for informasjon og prøvetime.

Treningssenter/spinning

Sigdalshallen spinning tilbyr fellestimer flere ganger i uka. Påmelding til timene skjer på gruppas Facebookside: Sigdalshallen spinning. Det er 9 sykler i rommet, og påmeldinga skjer etter "førstemann til mølla-prinsippet". Er du nybegynner? Du er hjertelig velkommen og du får hjelp til å stille inn sykkelen. Ta med et lite håndkle og drikkeflaske. Pris: 20