Forebyggende og rehabiliterende trening

LHL Krødsherad tilbyr trening til CD og lett styrketrening med strikk på dagtid en gang i uka. Treningen passer voksne og senior. Det er ingen krav til forkunnskaper for å delta. Etter treningen har vi en sosial sammenkomst med kaffe og snitter. Praktisk: Treningen foregår inne på samfunnshuset. En. del av øvelsene utføres sittende slik at

Juniorklubben

Sosial møteplass hvor barn i 5. - 7. klasse fra Krøderen og Noresund kan møtes en kveld i måneden. Hvis man vil, kan man være med på diskotek, airhockey, biljard, dataspill osv. 

Step – Styrke – Tabata

Innendørs kondisjon- og styrketrening som passer for ungdom og voksne i alle aldre. Praktisk: Ta med liggeunderlag. Det koster 800,- for å delta på 10 økter. Ta kontakt for mer informasjon!

Sykkeltrening

Norefjell CK har sykkeltrening på landevei og i terrenget for alle som vil trene på sykkel. Ta kontakt!

Ungdomsklubben

Ungdomsklubben er et åpent fritidstilbud til ungdom fra 8. klasse og opp til 18 år. Aktivitetene varierer og innholdet skapes i samhandling med brukerne Klubben har biljard, bordtennis, air hockey, musikkanlegg, storskjerm og egen kiosk Ungdom kan også komme til klubben bare for å treffe venner eller lytte til musikk og se tv/film Praktisk: Det

Friskluftstrim og avspenning

Friskliv i Krødsherad kommune tilbyr enkel og variert lavterskeltrening  i lysløypa, med bl.a. bevegelse til musikk. Avspenning og kroppsmeditasjon etterpå.

Kulturskole

Krødsherad kulturskole tilbyr musikkundervisning til elevgruppa fra og med 5. trinn til og med 18 år. Opplæringen følger skoleåret, med oppstart litt etter skolestart om høsten.

Postkasseturer og turer

Trimgruppa i Krødsherad IL har hengt opp kasser ved mange turmål i Krødsherad kommune. Trimgruppa arrangerer også noen fellesturer.

Volleyball

Krødsherad IL tilbyr volleyballtrening for juniorer (5.-10.trinn) og  for seniorer (fra 16 år).

Håndball

Krødsherad IL har håndballag for barn, unge samt et damelag. Hvilke lag som er aktive til en hver tid, avhenger av etterspørselen. Ta kontakt dersom du ønsker å spille!