Egentrening styrke og spinning

Krødsherad Gym er har lokaler og utstyr til egentrening for styrke og spinning.

Hopp og sprett og styrke

Allsidig kombinasjon og styrke- og utholdenhetstrening for ungdom og voksne.

Sykkeltrening

Norefjell CK har sykkeltrening på landevei og i terrenget for alle som vil trene på sykkel. Ta kontakt!

Kveldsbading og badstu

Svømmehallen er åpen for publikum en kveld i uka for barn i følge med voksne, ungdom og voksne. Inngangsbillett kjøpes ved inngangen. Felles badstue. Se aktivitetens hjemmeside for detaljert informasjon om priser og tider.

Seniordans

Dans for alle som er 50 år eller eldre som har lyst til å ha det gøy med dansing. Du trenger ikke ta med dansepartner.  Vi har også ei kaffepause midt i økta hvor en får tid til å prate litt. Praktisk: Vi møtes hver tirsdag på Sundestua i Noresund fra kl. 16.30 - 18.30.

Fotokvelder på K4 huset

Norefjell husflidslag tilbyr fotokvelder som passer for ungdom, voksne og eldre som har lyst til å ha det gøy med fotografering og lære å bruke det kameraet man har enda bedre. Alle er velkomne, uavhengig av type kamera og hvor mye erfaring du har. Praktisk: Ta med deg kamera. Kveldene legges opp som kurs, så

Håndarbeidskveld på K4 huset

Ta med deg ditt håndarbeid og bli med på håndarbeidskveld på K4-huset. Vi har månedlige håndarbeidskvelder, og det koster 20,- å delta per gang.  Det er ingen aldersgrense for å delta, men de fleste som kommer er voksne eller eldre. Se aktivitetens nettside for oppdatert info om tider. K4-huset er tilrettelagt for rullestolbrukere.

Seniortrim

Friskliv i Krødsherad kommune har innendørs styrketrening som passer alle eldre. Etter treningen serveres det påsmurt mat og kaffe for de som ønsker det. Det er mulig å være med om man har dårlig gangfunksjon eller sitter i rullestol.

Helsebading med vanngymnastikk

Vanngymnastikk med fysioterapeut i Krødsherad kommune. Badstua er åpen.

Morgensvømming

Frisvømming og badstue for alle som vil starte dagen i en rolig atmosfære i svømmehallen på Noresund.