Åmot jente- og guttekorps er et skole- og ungdomskorps for barn og ungdom, med egen drilltropp. Musikkundervisning individuelt og i grupper, samt drillopplæring som passer for barn og ungdom fra fra 9 år og opp til 19 år.

Som aspirant starter en opp med individuell opplæring / særinstruksjon på valgfritt instrument. Når det grunnleggende er på plass, tilbys i tillegg undervisning i samspill med andre aspiranter. Etter hvert som kunnskaper og ferdigheter øker, rykker en opp som junior og deretter hovedkorps. Også i de to sistnevnte grupper er det både individuell instruksjon og samspill.

Krav til ustyr: Ingen krav til utstyr – alt lånes av korpset.

Følg korpset på facebook: Åmot Jente- og Guttekorps (facebook). Her ligger oppdatert informasjon om øvingstider osv.

Faste kostnader: Koningent musikant: kr 800 / halvår, drill kr 600 / halvår. Halv kontingent første halvår.

Andre kostnader som kan forekomme: Egenandel på seminar og korpstur, men forsøkes holdes på et lavt nivå så alle kan ha mulighet til å delta .

Vi er åpne for å tilrettelegge for funksjonshemmede eller barn som trenger ekstra oppfølging. Dog er korpset en frivillig aktivitet, og en eventuelle støttekontakt må ordnes av den enkelte familie. Korpset har tidligere hatt med en musikant som satt i rullestol, og dette fungerte veldig greit.

[images picture_size=”auto” hover_type=”none” autoplay=”yes” columns=”1″ column_spacing=”13″ scroll_items=”” show_nav=”yes” mouse_scroll=”no” border=”yes” lightbox=”yes” class=”” id=””]
[image link=”” linktarget=”_self” image=”https://www.fritid123.no/wp-content/uploads/2017/06/Åmot-jente-og-guttekorps-i-i-gata-edited.jpg” alt=””]
[image link=”” linktarget=”_self” image=”https://www.fritid123.no/wp-content/uploads/2017/06/Åmot-jente-og-guttekorpsedited.jpg” alt=””]
[/images]

Ønsker du se filmer fra korpset? Her er lenke til to filmsnutter. ÅJG er faktisk det eneste korpset i Norge som har spilt i Senkveld! Det er vi litt stolte av! Se link nummer 2.

 

Sted: Åmot

Miljø: Innendørs, Utendørs

Tilrettelegging: Aktiviteten kan tilrettelegges - ta kontakt

Pris: Det er kostnader tilknyttet aktiviteten