Velkommen til yoga i låven på Lobben, Åsterudveien 249 på Simostranda ( veien langs vestsiden av Simoa mellom Ole Einar-statuen og Bakke bru). Økta holdes i 2.etg i den nye, flotte låven.

Hatha yoga bidrar til overskudd og energi, smidighet og styrke. En variert yogaklasse med både statiske, styrkende posisjoner og dynamiske sekvenser.  Vi koordinerer pusten og bevegelsene og finner flyt i sekvensene. Kombinasjonen av statiske posisjoner og dynamiske overganger, balansere energiflyten i kroppen og vi styrker kjernemuskulatur, balanse og utholdenhet. Klassen avsluttes med avspenning.  Yoga bidrar til økt ro i kropp og sinn, slik at du kan blir mer tilstedeværende og konsentrert i din hverdag.

Hatha yoga passer for deg som ønsker en rolig, men likevel utfordrende yogaklasse. Det gis grundige instruksjoner underveis og klassen passer både for nybegynnere og viderekommende.

Ta med egen yogamatte hvis du har, et pledd og en pute. Vi har også en del utstyr for utlån, send PM hvis du trenger å låne matte eller annet. Jeg anbefaler mykt og behagelig tøy, som ikke hindrer bevegeligheten. Ta gjerne på flere lag, slik at du enkelt kan regulere temperatur. NB: Det er godt med en lun genser og tykke ullsokker under avspenning.

Avholdes normalt på onsdager, se facebooksiden: YOGA for glede v/Hege Bendiksby for oppdatert info.

Pris: Drop-in kr 150,-, klippekort med 5 ganger kr 600,-. Kontant eller Vips.

Sted: Simostranda/Haugfoss

Miljø: Innendørs

Tilrettelegging: Aktiviteten kan tilrettelegges - ta kontakt

Pris: Det er kostnader tilknyttet aktiviteten