SRHL har arrangementer i flere grener, blant annet dressur, sprang, distanse. Vi holder også kurs, treninger, og sosiale arrangementer for våre medlemmer. Sigdal og Rosthaug Hestesportslag holder til i Sigdal, Rosthaug og omegn. Klubben har har hovedsete ved rideanlegget til Rosthaug VGS. Anlegget blir brukt til både kurs, stevner i regi av klubben og blir også brukt av klubbens egne medlemmer til trening. Anlegget ved Rosthaug VGS er tilrettelagt for funksjonshemmede. Vi disponerer også en utebane i Prestfoss hvor våre medlemmer kan trene.
I tillegg til vår nettside, www.srhlhest.no, finner du oss også på Facebook på vår gruppe, SRHL. Her får du enkelt tilgang til stevneinvitasjon, oppdateringer, diskusjoner, nyheter, kurs og mye annet. Ta en titt og vi ønsker deg hjertelig velkommen som medlem i SRHL!

Du trenger ikke ha hest for å være medlem. Du kan være med på våre sosiale aktiviteter uten hest, men for å delta på treninger og stevner, må man disponere hest selv. Vi har tett samarbeid med rideskolen på stall Rosthaug hvor du ikke trenger egen hest. Mer informasjon om den finner du her.

Sted: Åmot, Eggedal/N.Eggedal, Nerstad, Prestfoss

Miljø: Innendørs, Utendørs

Tilrettelegging: Aktiviteten kan tilrettelegges - ta kontakt

Pris: Det er kostnader tilknyttet aktiviteten