Vikersund IF tilbyr idrettsskole med aktivitet og leik for alle barn i fra 1. klasse og opp til og med 3. klasse. Et idrettsskoleår starter opp rett etter skolestart og avsluttes neste vår.

Vårt tilbud er for deg som ikke har valgt idrett, eller som ønsker å holde på med mer enn en idrett. Vårt tilbud har som mål og gi deg et allsidig idrettstilbud for å øve opp grunnleggende ferdigheter innenfor fysisk mestring, samt å gi et grunnlag for senere valg. Fordi vi har ulike aktiviteter, vil sted og tid variere noe.

Da programmet varierer fra år til år nevner vi her noen eksempler på hvilke andre sportsgrener som kan være aktuelle; svømming, håndball, fotball, langrenn, hopp, skøyter, orientering, friidrett og alpint. Uansett sportsgren vil det være fokus på leik og fysisk aktivitet.

Barna trenger ikke utstyr ut over det de de normalt bruker i forbindelse med aktiviteter på skolen, som gymtøy, innesko & badetøy. Unntaket er et par vanlige langrennsski(langrenn), skøyter(skøyter) og eventuelt alpinski  med hjelm(alpint). Dersom man mangler utstyr, ta kontakt med BUA i Modum. Her kan mye utstyr lånes gratis.

Sted: Vikersund

Miljø: I vann, Innendørs, Utendørs

Tilrettelegging: Aktiviteten kan tilrettelegges - ta kontakt

Pris: