Modum triatlonklubb har triatlontreninger. Triatlon passer for alle som kan eller ønsker å lære å svømme, sykle eller løpe. Triatlon er en variert og allsidig idrett som passer for alle i alle aldre og på alle nivå. Vi har et aktivt og godt miljø med god bredde i konkurrerende medlemmer. Vi svømmer, ute og inne. Sykler på veg, sti, skog. Løper der det er mulig.

Konkurranseformen triatlon er svøm, sykkel løp i ett. Duatlon er løp, sykkel og løp. Akvatlon er svøm, løp, terrengtri. Vintertri er sykkel, løp, langrenn. Alle konkurranser foregår utendørs.

Krav til utstyr:

Badetøy, en sykkel og et par løpesko er alt du trenger. Vi har pr. nå ikke utstyr til utlån, søker om dette for 2018 sesongen

Kostnader /Medlemskontigenter:

Familie 450kr, hovedmedlem senior 250kr, hovedmedlem junior 100kr, støttemedlem 200kr.

Det er gratis lisens i triatlonforbundet tom. 19 år.

Junior 17-19 år 175kr 20-24 år 250kr. Voksen 450kr

I tillegg kommer inngangspenger på Furumo. Kostnader i forbindelse med konkurranser/treningsleire betaler utøverne selv.

Tilrettelegging for funksjonshemmede: Alle aktiviteter er åpne for funksjonshemmede. Ved svømmeopplæring bør det avtales med Frode Jørgensen på forhånd. Vi har ikke utstyr for funksjonshemmede til utlån, (håndsykkel, speed-rullestol). Vi er også behjelpelig med kontakt med paratrenere i triatlon.

Følg oss på facebook: Modum Triatlonklubb

Sted: Åmot, Geithus, Simostranda/Haugfoss, Vikersund

Miljø: I vann, Innendørs, Utendørs

Tilrettelegging: Aktiviteten kan tilrettelegges - ta kontakt

Pris: Det er kostnader tilknyttet aktiviteten