Besøkstjeneste

Arrangeres av

Modum Rode Kors

Gå til nettside

Gå til Facebookside

Kontaktperson

Om aktiviteten

Modum Røde Kors besøkstjeneste engasjerer frivillige besøksvenner. De fleste besøksvenner har én person de besøker fast, annen hver uke, minimum 2 timer. Vi arrangerer sommer konserter på eldrehjemmene, vi arrangerer bussturer for hjemmeboende eldre og vi arrangerer adventsfest for de eldre med utlevering av gaver fra selve julenissen. Besøksvennen og den som får besøk bestemmer sammen hva de skal gjøre. De går turer eller gjør andre sosiale aktiviteter - eller treffes bare for å prate. Den ukentlige kaffekoppen med en besøksvenn er en verdi som vanskelig lar seg beskrive eller måle. Besøksvennene lager også felles sosiale møteplasser som tilstelninger, turer, utflukter, trimgrupper og andre arrangementer. Besøkstjenesten utvikler seg stadig, og det finnes mange ulike tilbud og muligheter. Du kan bli besøksvenn fra du er 18 år.

Nyttig informasjon

Gå til aktivitetens nettside for mer informasjon

Utstyr:

En besøksvenn må gjennomføre intervju og obligatorisk opplæring ( 2 kurs på totalt 5,5 time. Besøksvennen må undertegne og overholde etikk- og taushetserklæring for Røde Kors.
En besøksvenn må ha fylt 18 år

BUA Modum låner ut utstyr til sport og friluftsliv gratis.

Beskrivelse av faste kostnader:

Det koster ikke noe å være frivillig.

Ekstra kostnader som kan forekomme:

Nei.

Kan tilrettelegges for:

    Type aktivitet:

    Ungdomshus / Barneklubb / Kafeer/ andre møteplasser

    Passer for alder:

    18 år til 100 år

Sist oppdatert 3. november 2023

Informasjonen på denne siden er gitt til oss fra arrangøren. For mer informasjon ta kontakt med arrangøren av aktiviteten.

Gå til toppen