Lavterskel treningsgruppe

Hjem/Lavterskel treningsgruppe

Lavterskel treningsgruppe

Om aktiviteten

Vi søker deg som har lyst til å begynne å trene, men som syns det er vanskelig å komme i gang alene. Kanskje du er en av de? Treningsgruppa er et samarbeid mellom Psykisk helse-/rustjenesten og Sigdal fysikalske institutt. Vi møtes en fast dag i uka til samme tid, totalt 12 ganger. Oppmøte er på Sigdalsheimen, i underetasjen, avdeling for helse og omsorg, Holmenjordet 10 i Prestfoss. Hvorfor gruppetilbud? For enkelte kan det være utfordrende å komme i gang med et treningsopplegg. Motivasjonen kan variere og andre ting kan se viktigere ut i hverdagen. I treningsgruppa ønsker vi å ha fokus på motivasjon og støtte hverandre i de ukene opplegget varer. Før hver treningsøkt har vi et kort møte hvor vi kan ta opp ulike utfordringer vi møter på. Det er plass til 4 personer i gruppa.  

Nyttig informasjon

Gå til aktivitetens nettside for mer informasjon

Utstyr:

Du trenger treningssko og passende klær for å trene inne.

BUA Modum låner ut utstyr til sport og friluftsliv gratis.

Beskrivelse av faste kostnader:

Pris er kr 360,- for deltagelse i gruppa. Om du møter opp minimum 10 av 12 ganger refunderes beløpet i sin helhet!

Ekstra kostnader som kan forekomme:

Dersom du ønsker det kan du få en helsesamtale og få tilpasset ditt eget treningsopplegg sammen med fysioterapeut. Prisen for dette vil være kr 300,- i tillegg.
Dersom du fortsetter på Sigdal fysikalske i 6 måneder etter at treningsgruppa er ferdig, vil dette beløpet bli trukket fra abonnementsavgiften.

Kan tilrettelegges for:

    Type aktivitet:

    Mosjon, idrett, friluftsliv

    Passer for alder:

    18 år til 100 år

Sist oppdatert 6. oktober 2021

Informasjonen på denne siden er gitt til oss fra arrangøren. For mer informasjon ta kontakt med arrangøren av aktiviteten.

Go to Top