Sterk og stødig, trening for seniorer

Sterk og stødig, trening for seniorer

Arrangeres av

Modum kommune

Gå til nettside

Gå til Facebookside

Kontaktperson

Om aktiviteten

Sterk og stødig er et gruppetreningstilbud for hjemmeboende eldre med hensikt å forebygge fall og funksjonssvikt. Gruppen ledes av frivillige under veiledning fra kommunale fysioterapeuter. Treningen inneholder øvelser for å bedre muskelstyrken og balansen. Øvelsene foregår sittende, stående og gående. Ved behov er det mulig å støtte seg til en stol eller sette seg ned. Deltakere i Sterk og Stødig er senior (65+) med en begynnende ustøhet eller følelse av å være svakere i beina enn tidligere. Du må kunne gå uten hjelpemidler innendørs. Du må komme deg til og fra treningen på egenhånd. Treningene foregår på klubbhusene i Vikersund, Åmot og på Rolighetsmoen. Ta kontakt med kontaktperson for mer informasjon og påmelding.

Vil du være instruktør?

Vi søker også frivillige instruktører til oppstart av flere Sterk og stødig grupper i Modum kommune. Aktuelle instruktører vil få opplæring i form av et gratis tre dagers kurs, i tillegg til kurs i førstehjelp. Instruktørene vil få oppfølging av fysioterapeuter i Modum kommune. Ingen krav til forkunnskap eller erfaring. Ta kontakt med kontaktperson ved interesse.

Nyttig informasjon

Utstyr:

ingen krav til utstyr

BUA Modum låner ut utstyr til sport og friluftsliv gratis.

Beskrivelse av faste kostnader:

Ingen kostnader

Ekstra kostnader som kan forekomme:

ingen ekstra kostnader

Kan tilrettelegges for:

  • Personer med hørselshemming
  • Personer med synshemming

Type aktivitet:

Mosjon, idrett, friluftsliv

Passer for alder:

65 år til 100 år

Sist oppdatert 10. august 2023

Bilder

Informasjonen på denne siden er gitt til oss fra arrangøren. For mer informasjon ta kontakt med arrangøren av aktiviteten.

Gå til toppen