Treningssenter

Treningssenter

Arrangeres av

Delta treninggsenter

Gå til nettside

Gå til Facebookside

Kontaktperson

Om aktiviteten

Delta Treningssenter er et treningssenter på Vikersund Bad, som er et av landets ledende rehabiliteringssenter. Delta har en gunstig beliggenhet i Vikersund sentrum. Åpningstidene tilrettelegger slik at det er mulig å kunne bruke treningssentret før og etter arbeidstid. Gruppetilbud og åpningstider på Delta treningssenter skal ligge til rette for dette. Vi har medlemmer i aldersgruppen 15-85 år. Treningsstudioet er lyst, trivelig og tilrettelagt for en god treningsopplevelse. Utstyrsparken i studio er moderne og godt anvendelig. Vi har også fasiliteter i en utvendig treningspark. Våre instruktører og personlige trenere har gode kvalifikasjoner innen trening og helse og skal legge til rette for gode treningsopplevelser for medlemmene. Vi har et bredt utvalg gruppetreningstimer i en stor og romslig gymsal og spinningsal, samt et varmtvannbasseng som holder 34 grader. Gruppetreningstimene som tilbys passer forskjellige behov og ønsker. Dette er timer som Bootcamp, Kjernekraft/core, Sykkel, Airomix, Step/Styrke, Tabata , Zumba og Yoga, og bassengtimene AktivAqua og AquaYoga.

Nyttig informasjon

Gå til aktivitetens nettside for mer informasjon

Utstyr:

Ingen.

BUA Modum låner ut utstyr til sport og friluftsliv gratis.

Beskrivelse av faste kostnader:

Ingen bindingstid 399,- pr. mnd., Student 299,- pr. mnd., 12 mnd. pensjonist/honnør 299,- pr. mnd. Mulighet for drop in 150,- Innmeldingsavgift nett/resepsjon 99,-/199,-

Kan tilrettelegges for:

  • Personer med bevegelseshemming
  • Personer med hørselshemming
  • Personer med synshemming
  • Personer med utviklingshemming

Type aktivitet:

Mosjon, idrett, friluftsliv

Passer for alder:

15 år til 100 år

Passer for ferdighetsnivå:

Nybegynner, Litt erfaren, Erfaren

Sist oppdatert 3. november 2023

Informasjonen på denne siden er gitt til oss fra arrangøren. For mer informasjon ta kontakt med arrangøren av aktiviteten.

Gå til toppen