Her kan du sende inn informasjon om organiserte fritidsaktiviteter i Modum, Sigdal og Krødsherad kommune som du har ansvar for. Fritidsaktivitetene må være faste og skje månedlig eller hyppigere. Enkeltarrangement synliggjøres ikke her. For å se hvilke aktiviteter som allerede ligger inne kan du søke de opp her: oversikt alle fritidsaktiviteter.

Hvis foreningen tilbyr flere fritidsaktiviteter, sendes hver aktivitet inn separat. Det skilles ikke mellom ulike aldersbestemte lag. Altså vil et idrettslag som tilbyr fotball, håndball og langrenn sende inn tre aktiviteter; fotball, håndball og langrenn. Du vil ble bedt om å oppgi kontaktinformasjon for aktiveten. Hensikten er at de som vil begynne på en aktivitet vet hvem de kan kontakte. Dersom kontaktperson er en privatperson, er det den selv som må fylle ut dette skjema.

Oppdager du feil ved nettsidene eller aktivitetene sendes dette på epost til fritid123@modum.kommune.no eller du kan ringe 32 78 08 44.

Informasjon om fritidsaktivitet 1 av 4

Velg type aktivitet:

Beskriv kort hva slags aktivitet det er. Ikke skriv ned treningstider.
F. eks: Allidrett er varierte aktiviteter for alle barn. I løpet av et år får du prøve skileik, ballspill, turn, orientering og mange forskjellige leker. Passer for alle barn som har lyst til å ha det gøy med forskjellige aktiviteter

til

Merk av om dere er åpne for å tilrettelegge aktiviteten, slik at personer med funksjonsutfordringer kan delta dersom de ønsker det.

Kostnader og utstyr 2 av 4

Skriv inn faste kostnader til medlemskontigent, aktivitetskontigent, inngang eller liknende

Skriv inn andre kostnader som f.eks leir, turer osv.

Skriv også inn om dere har noe utstyr til utlån.

Mediefiler 3 av 4

Velg forsidebilde

Maks bildestørrelse: 2 MB

Legg til bilder

Hvis du har bilder du vil vise frem av aktiviteten kan du laste dem opp her.

Velg opptil 6 bilder

Galleri

Maks bildestørrelse: 2 MB

Kontaktinformasjon 4 av 4

Jeg aksepterer at det samles data. Les mer i vår personvernerklæring HER